Contact

Nieuwe Hemweg 50
1013 CX Amsterdam

info@intevest.nl
+31 *(20) 209 0400

KVK: 77011368
BTW: NL860871848B01

Team, Visie & Werkwaarden.

Adriaan Dorgelo

Directeur / Oprichter

Arjan Lok

Juridisch adviseur

Quincy James

Creatief Directeur

Erwin van Woudenberg

Adviseur Duurzaamheid

 

Diederik Dorgelo

Commercieel manager

Alexander Meulenbelt

Acquisiteur

Aebe Ferilli

Ontwerper

Frans Brugman

Fiscaal adviseur

Vacature

Intevest is een jonge en gedreven vastgoedorganisatie. We zijn actief op het gebied van projectontwikkeling en beleggen in Amsterdam. Binnen het bedrijf staat de persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel. We zorgen voor een leuke werksfeer en begeleiding zodat jij je kan ontwikkelen tot een echte vastgoedprofessional.

Wij zijn momenteel op zoek naar een Vastgoed Acquisiteur. Deze rol is een mooie stap voor bijvoorbeeld een ervaren makelaar die de overstap naar een ontwikkelende belegger zou willen maken of voor een enthousiaste student met affiniteit voor vastgoed die ervaring op wil doen tijdens zijn of haar studie.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem dan contact op via het
telefoonnummer +31 20 209 0400 of via info@intevest.nl 

Onze visie.

Intevest gelooft in de nationale en internationale aantrekkingskracht van Amsterdam en vergelijkbare steden. Ons doel is om onze bestaande beleggingsportefeuille te vergroten tot een hoogwaardige en duurzame residentiële en commerciële portefeuille met vastgoed op de betere locaties in Amsterdam. Intevest streeft ernaar om authentieke details en het karakter van een pand te behouden. Tegelijkertijd spannen wij ons in om onze panden te verduurzamen om op die manier bij te dragen aan de klimaatadaptie.

Onze werkwaarden.

Amsterdams Erfgoed

Onze ontwikkelingsprojecten liggen op verschillende toplocaties binnen de ring van Amsterdam. We voelen ons zeer verbonden met de stad; middels kwalitatieve en duurzame bouwmethoden dragen we dan ook graag bij aan het behoud van het erfgoed van Amsterdam.

Karakter

Tijdens renovaties zetten we ons in om het oorspronkelijke karakter van onze eigendommen te behouden of te herstellen. Dit resulteert in comfortabele appartementen met een unieke identiteit en zeer hoge kwaliteitsnormen.

Service

Intevest staat voor een uitzonderlijk hoog serviceniveau; er staat bij ons altijd een professional klaar om u te begeleiden en te ondersteunen bij de verkoop van uw pand. U kunt bij ons ook terecht wanneer u vragen heeft over een van onze diensten.